VOIP telefonie op maat

Van Maanen Techniek Groep

WiFi netwerk aanleggen

WiFi netwerk aanleggen? Van Maanen Techniek Groep zorgt ervoor dat je WiFi perfect werkt. Als specialist in draadloos internet weten we zowel WiFi voor thuis als WiFi voor bedrijven perfect vorm te geven. Altijd een werkende verbinding, wel zo prettig. Heb je nog geen snelle en veilige internetverbinding of heb je specifieke wensen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Snel WiFi netwerk aanleggen

Voor bedrijven en thuis

Snelle WiFi netwerk aanleggen

Als WiFi vastloopt of traag is dan brengt dat heel wat frustraties met zich mee. Ondernemingen kost het bovendien ook nog eens geld als het werk stil ligt of langzamer gaat door die slechte verbinding met internet. Reken eens en voor altijd af met deze perikelen en kies voor een WiFi-netwerk dat perfect werkt. Wij zorgen ervoor dat je altijd en overal waar je wilt in verbinding staat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Goed werkende WiFi

Altijd verbonden

Werkende WiFi

We starten altijd met het in kaart brengen van je systemen. Hierbij houden we ook rekening met eventuele nieuwe toepassingen, bijvoorbeeld op basis van domotica. Zo ben je ook meteen klaar voor de toekomst. We presenteren je een plan voor het verbeteren van de WiFi-verbinding. Daarna gaan we over tot de realisatie, oftewel het verbeteren van je draadloze verbinding.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Het belang van goede bekabeling

Betrouwbaar draadloos internet

WiFi verleggen en WiFi-kastjes verplaatsen

We laten je WiFi-netwerk perfect werken, maar dat is nog niet alles. We kunnen namelijk ook je WiFi-kastje verplaatsen indien gewenst. Denk aan het netjes wegwerken van WiFi-kastjes, zonder verlies van verbindingskwaliteit. Tevens richten we het netwerk dusdanig in dat het optimaal beveiligd is tegen inbrekers. Een veilige verbinding is wat ons betreft namelijk ook erg belangrijk!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Betrouwbare WiFi

Installatie, service en onderhoud

Betrouwbare WiFi op maat!

Van het verleggen van kabels tot het koppelen van je WiFi-printer, het installeren van WiFi-repeaters en het optimaal beveiligen van je draadloze verbinding, Van Maanen Techniek Groep staat voor je klaar. Kies voor full-service en maatwerk. En wil je in de toekomst nog aanpassingen doen en zoek je tevens een partner voor 24/7 service en onderhoud? Neem contact op met Van Maanen Techniek Groep!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?