van Maanen geveldetectie

Van Maanen Techniek Groep

Geveldetectie

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we je partner voor het installeren van betrouwbare geveldetectie. Wanneer er bepaalde bewegingen bij de gevel, zoals bij deuren en ramen, worden gedetecteerd, dan gaat er een automatische melding naar de meldkamer. We zijn er voor particulieren en bedrijven. Neem contact met ons op voor geveldetectie op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Geveldetectie op maat

Vroegtijdig signaleren van inbraak

Waarom geveldetectie op maat?

Met ons geavanceerde beveiligingssysteem heb je de controle over jouw veiligheid, zelfs als je thuis bent. Je kunt het systeem eenvoudig activeren wanneer je thuis bent, wat betekent dat je vrij kunt bewegen terwijl je toch profiteert van hoogwaardige beveiliging. Bij Van Maanen draait beveiliging om jouw veiligheid en gemak, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Geveldetectie op maat

Voor woningen en bedrijfspanden

Gevelbeveiliging

Onze gevelbeveiliging is ontworpen om u ultieme veiligheid en gemoedsrust te bieden, of u nu thuis bent of niet. Bij ons nemen we de beveiliging van elke woning of bedrijfspand serieus en leveren we maatwerk. Zelfs huisdieren hebben geen invloed op onze gevel- en trildetectie. Daarnaast zorgen we ervoor dat beregening, waterleidingen en andere potentiële trillingsbronnen worden geïsoleerd en ingepakt om trillingen uit te sluiten. Onze gevelbeveiliging is ontworpen om u ultieme veiligheid en gemoedsrust te bieden, of u nu thuis bent of niet.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Voor woningen en bedrijfspanden geveldetectie

Gevelbeveiliging van het hoogste niveau

Geveldetectie en verzekering

Wij kiezen voor de hoogste maatstaven op het gebied van geveldetectie. Ook denken we met je mee over het nemen van andere veiligheidsmaatregelen, zodat je altijd goed beschermd bent. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen we jou altijd van het beste persoonlijke advies voorzien.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Verzekering en geveldetectie

Beveiligingsplan voor gevel

Kies voor geveldetectie op maat!

Laat een professionele geveldetector installeren waarop je dag in dag uit kunt vertrouwen. Bij Van Maanen Techniek Groep verzorgen we de installatie en het periodieke onderhoud. Zo ga je voor een geveldetectie systeem dat altijd werkt. Geef inbrekers geen kans en bescherm je waardevolle spullen met geveldetectie op maat van Van Maanen Techniek Groep!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?