Energiebeheer door van Maanen techniek

Van Maanen Techniek Groep

Energieopslag

Van Maanen Techniek Groep biedt professionele diensten voor energieopslag voor thuis en voor bedrijven. Zo kun je ongebruikte energie op een later moment gebruiken, wat erg duurzaam is en veel kosten bespaart. Meer weten over de mogelijkheden van energieopslag met bijvoorbeeld een accupakket? Neem contact met ons op voor efficiënte oplossingen op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Waarom energie beheer systemen

Duurzaam en rendabel

Energieopslag thuis en bedrijf

Er zijn verschillende vormen van energieopslag mogelijk. Interessant is een accupakket, waarmee door middel van zonnestroom energie bewaard kan worden. Van (nood) aggregaten op zonne-energie tot een thuisaccu en thuisbatterij, wij kiezen voor maatwerk. Het accupakket is bijvoorbeeld op een vaste plek te installeren, maar kan ook verplaatsbaar zijn indien gewenst.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Energie beheer door Van-Maanen

Op basis van behoeften

Energieopslag

Bij Van Maanen Techniek Groep vinden we het van belang om de manier van energieopslag perfect af te stemmen op je wensen. En de capaciteit uiteraard, want je wilt niet onnodig investeren maar wilt ook niet tekortkomen als je nodig hebt. Een megabatterij voor grootschalige opslag, of een thuisbatterij om de ongebruikte energie van zonnepanelen in op te slaan? Het kan allemaal!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Energieopslag zonnepanelen

Thuisbatterij steeds populairder

Energieopslag zonnepanelen

De techniek staat natuurlijk niet stil en de thuisbatterij voor energieopslag is flink in ontwikkeling. Dat is interessant als je zonnepanelen hebt waarbij je niet de volledige opwek verbruikt. Zeker nu de salderingsregeling (terug leveren aan het net) steeds verder gaat afbouwen is het steeds interessanter om zelf energie op te slaan. We informeren je over de voordelen in jouw situatie.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Efficiënte energieopslag op maat

Inzicht in verbruik en besparing

Efficiënte energieopslag op maat!

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we gespecialiseerd in domotica en energieopslag. Door slimme systemen te koppelen zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in relevante data, zoals verbruik, opgewekte energie en besparingen. We adviseren je daarnaast op het gebied van kosten en mogelijke subsidies. Neem contact op voor een maatwerk energieopslag oplossing.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?