van Maanen geveldetectie

Van Maanen Techniek Groep

Trildetectie

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we gespecialiseerd in trildetectie van het hoogste niveau. Met geavanceerde systemen die we volledig op maat afstellen weer je je als bedrijf of particulier tegen inbrekers. Met trildetectie ben je er in een vroeg stadium bij! Neem contact met ons op voor meer informatie of een beveiligingsplan op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Geveldetectie op maat

Signaleer bewegingen van inbrekers

Waarom geautomatiseerde trildetectie?

Uiteraard wil je je huis of bedrijfspand goed beveiligen. Met trilwerksensoren zorg je ervoor dat er tijdig actie wordt ondernomen, nog voor de inbreker de kans krijgt om binnen te komen. Het trilcontact analyseert het trilsignaal en weet of het om een persoon of om vals alarm gaat. Wij kiezen voor slimme en geautomatiseerde trilwerkdetectors waarop je kunt vertrouwen.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Voor woningen en bedrijfspanden geveldetectie

Voor woningen, kantoren en panden

Trildetectie door Van Maanen Techniek Groep

Graag komen we bij je langs voor een beveiligingsplan op maat. Denk aan trildetectie en andere vormen van inbraakbeveiliging. We kiezen voor slimme systemen op basis van automatisering. En op basis van nauwkeurigheid, zodat er alleen alarm wordt geslagen als dit echt noodzakelijk is. We verdelen de detectoren in zones, zodat we weten in welk gebied de indringer zich bevindt.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Verzekering en geveldetectie

Altijd de beste beveiliging

Trildetectie en verzekering

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we jou altijd perfect adviseren. Ook overleggen we altijd voor je met jouw verzekeraar zodat we tot de juiste oplossingen komen tussen alle partijen.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Geveldetectie en verzekering

Inzetbaar op iedere plek

Kies voor trildetectie op maat!

Met professionele en betrouwbare trildetectie van Van Maanen Techniek Groep ben je voortaan optimaal beveiligd tegen inbrekers. Het is inzetbaar op vrijwel iedere ondergrond en is niet te herkennen door buitenstaanders. Wij zorgen voor een effectief plan. Zo is ieder gevel element voorzien van beveiliging en krijgen inbrekers geen kans. Neem contact op voor trildetectie op maat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?