Van Maanen Techniek Groep

Grond- en hekwerkdetectie

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van buiten detectie bij je bedrijfspand of woning. Onze grond- en hekwerkdetectie zorgt ervoor dat iedere indringer gedetecteerd zal worden. Door middel van zone inrichting zijn hier direct camerabeelden van welke de centralist meteen kan beoordelen en wanneer nodig de politie kan aansturen. Neem contact met ons op voor maatwerk grond- en hekwerkdetectie en poortautomatisering.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Waarom grond- en hekwerkdetectie

Automatiseren en detecteren

Waarom grond- en hekwerkdetectie?

Je wilt uiteraard voorkomen dat inbrekers bij je binnen geraken, of ├╝berhaupt je terrein betreden. Met gronddetectie en hekwerkdetectie worden bewegingen rondom de woning of het bedrijf gedetecteerd, zodat je tijdig actie kunt ondernemen. Of eigenlijk laten ondernemen, want we stellen het systeem zo in dat de meldkamer direct wordt gealarmeerd bij afwijkende bewegingen. Vanzelfsprekend wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen dieren en mensen.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Grond-en-hekwerktechniek

Buitendetectie voor huizen en bedrijfspanden

Grond- en hekwerkdetectie door Van Maanen Techniek Groep

We bekijken de risico’s en eventuele ondergronden en invloeden en zullen dan een passend plan voor je maken dat aansluit bij jouw eisen en wensen. Wanneer nodig met extra maatregelen, die we vervolgens ook realiseren. Zo maken inbrekers geen kans en wordt er direct aan de bel getrokken bij eventuele dreiging. We zetten in op topmerken, zoals de toonaangevende Nice beveiligingssystemen.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Slimme gronddetectie en hekwerk detectie

De juiste meetinstrumenten

Slimme gronddetectie en hekwerkdetectie

Mogelijk vraag je je af hoe gronddetectie en hekwerkdetectie precies werken. Hoe nauwkeurig zijn de systemen? Wij zorgen voor professionele beveiliging waarbij het alarm ook echt weet wanneer het om een inbreker gaat. Door te werken met onze systemen wordt het verschil gemeten tussen gelijkmatige bewegingen door weersomstandigheden en geaffecteerde bewegingen door inbrekers. Het systeem kan op basis van een zender in je auto ook herkennen of jij het bent, zodat het hek opent. Zelfs een intercom hek met gezichtsherkenning is mogelijk.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Grond hekwerkdetectie op maat gemaakt

Kies voor vroegtijdige detectie

Grond hekwerkdetectie op maat!

Bij Van Maanen Techniek Groep richten we de detectie rond je bedrijfspand of woning graag tot in de puntjes in. Daarnaast verzorgen wij het complete onderhoud van onze systemen na installatie. Grond- en hekwerkdetectie zijn naast camerabeveiliging een welkome aanvulling om al in een vroeg stadium dreiging te detecteren. Het schrikt af en zorgt voor het tijdig ondernemen van actie. Neem contact op voor maatwerk gronddetectie en hekwerkdetectie.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?