Internet abonnementen

Van Maanen Techniek Groep

Internetabonnementen

Van Maanen Techniek Groep is gespecialiseerd in ICT-diensten. Naast het afstemmen van systemen voor de particuliere en zakelijke markt, regelen we ook je internetabonnement. We benutten onze kennis en netwerken om tot de beste oplossing te komen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor internetabonnementen.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
internet data

Weloverwogen keuze

Privé of zakelijk internetabonnement

Als privé gebruiker kies je uiteraard voor een thuis internet abonnement. Door een goede deal te scoren krijg je bijvoorbeeld een bepaald aantal maanden gratis televisie of streamingsdiensten cadeau. Met een zakelijk internetabonnement zijn er weer andere voordelen. Zo is de btw aftrekbaar en geniet je van razendsnelle verbinding en service. Wij stemmen je wensen met je af.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Internetabonnement afsluiten Van maanen

Passend bij je wensen

Internetabonnement afsluiten?

Er bestaat niet zoiets als een beste abonnement voor internet, maar er bestaat wél een beste internetabonnement voor jou. En daar komt Van Maanen Techniek Groep als partner goed van pas. We zoeken op basis van je wensen naar goede internetabonnementen. Een provider die uitblinkt in service, of juist in prijs versus snelheid, die ook VoIP-telefonie biedt? Wij regelen het voor je!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Internet connectie

Advies over glasvezel

Snelle internetabonnementen

Glasvezel internet is het meest snelle internet waarbij download- en uploadsnelheid gelijk zijn. Het is super stabiel, wat goed van pas komt, zowel thuis als binnen een onderneming. Maar welk glasvezel internetabonnement heb je dan nodig? 100Mb, 200Mb, of is een regulier abonnement ook goed genoeg? Wij adviseren je op basis van aantal personen en het (verwachte) gebruik.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Kies voor een internetabbonement op maat

Kies voor goede verbinding

Internetabonnementen op maat!

Het kiezen tussen geschikte internetabonnementen is niet altijd een gemakkelijke keuze en je wilt natuurlijk niet dat internet te traag is. Soms denk je dat je moet upgraden, maar ligt het probleem heel ergens anders, zoals de locatie van de router of bekabeling. Van Maanen Techniek Groep is je bron voor analyse, advies en het afsluiten van je internetabonnement. Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?