Van Maanen intercom hek

Van Maanen Techniek Groep

Intercom hek

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van intercom hekken voor particulieren en bedrijven. Deze richten we zo in dat het volledig aansluit op je wensen. Bijvoorbeeld door gezichtsherkenning en het doorschakelen van bezoekers naar je smartphone, ook als je niet in de buurt bent. Neem contact met ons op voor een intercom hek op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Waarom een intercom

De perfecte toegangscontrole

Waarom een intercom hek?

Zowel voor particulieren als bedrijven komt een intercom hek goed van pas. Je weet zo zeker dat er geen ongewenste bezoekers op je terrein komen. Erg veilig en praktisch. Zeker omdat we bij het instellen van de systemen rekening houden met gemak. Gebruik je smartphone als sleutel, kies voor gezichtsdetectie en voor openen op afstand. Wij maken graag slim gebruik van automatisering.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Intercom hekken door Van Maanen Techniek Groep

Voor bedrijven en particulieren

Intercom hekken door Van Maanen Techniek Groep

Wij gaan voor maatwerk en komen bij je langs om je wensen te bespreken. Uiteraard geven we ook aanbeveling om zo tot het beste beveiligingsplan te komen. Van een intercom hek tot camerabeveiliging en meer, kies voor dekking van het hoogste niveau. Naast het leveren en installeren van de intercom poorten verzorgen we ook controles en onderhoud.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Adelante, eine Designstory von Klaas Arnout

Intercom poorten met detectie

Naadloos geïntegreerde systemen

Intercom poorten met detectie

Wie voor een intercom poort kiest die wil ongewenste bezoekers buiten de deur houden. We kunnen het intercom hek daarom ook voorzien van extra trilling detectie. Wil er iemand overheen klimmen? Dan wordt er een signaal naar de meldkamer gestuurd. Middels slimme technieken en de juiste automatisering herkent het systeem het verschil tussen normaal gebruik en misbruik.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Grond hekwerkdetectie op maat gemaakt

Reguleer wie toetreedt

Intercom hek op maat!

Bij Van Maanen Techniek Groep combineren we intercom hekken met domotica. Automatisering waarbij alles in te richten is zoals je dat wilt. Monitoren wie er op welk moment binnen komt en weg gaat? Het hek openen met je smartphone? Of praten met de bezoeker vanaf afstand? Het kan allemaal. Neem contact met ons op voor het realiseren van je intercom hek op maat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?