VOIP telefonie op maat

Van Maanen Techniek Groep

VoIP (telefonie)

Van Maanen Techniek Groep is je specialist op het gebied van telefoonverbindingen. Voor bedrijven raden we vaak VoIP telefonie aan. Dit is digitale telefonie waarbij je via het internet belt. Een duurzame en budgetvriendelijke oplossing waarbij we ook de juiste abonnementen regelen. Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar. Neem contact met ons op voor een VoIP telefonie op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
voip man1

Bellen via internet

Waarom zakelijk VoIP telefoneren?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Het staat ook bekend als IP-telefonie en digitaal bellen en verwijst naar het draadloos bellen via WiFi. Waarom je dit zou doen? Omdat het in veel gevallen stukken goedkoper is dan analoog bellen. Voor een vast en laag maandbedrag bel je naar nummers over heel de wereld. Het komt dan ook vooral goed van pas voor grote (internationale) bedrijven.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Voip Telefonie beste gesprekskwaliteit

De beste gesprekskwaliteit

VoIP telefonie

Naast het financiële aspect biedt VoIP telefonie als ander voordeel dat de gesprekskwaliteit vaak stukken beter is dan analoog bellen. Zeker als je het laat installeren door een professional. Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we graag je partner in VoIP telefonie. Daarbij kijken we ook naar een optimale WiFi-verbinding, wat immers ook van belang is voor draadloos bellen via internet.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

voip telefoons3

Versleutelde verbinding

VoIP telefonie aansluiten

Wij gaan voor maatwerk VoIP telefonie. Daarvoor brengen we eerst je wensen en behoeften in kaart, zodat we op basis daarvan een voorstel kunnen doen. Wil je bijvoorbeeld je voicemail en e-mail aan één apparaat verbinden? Dat kan! We zorgen daarnaast ook voor beveiliging van het hoogste niveau. Zo blijven gesprekken ook écht privé.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

voip telefoons

Altijd uitstekende communicatie

Kies voor VoIP telefonie op maat!

Men vraagt zich wel eens af of er ook nadelen aan VoIP telefonie zitten? Wel, het is gevoeliger voor stroom- en WiFi-storingen. Daarom nemen we bij Van Maanen Techniek Groep ook deze systemen onder de loep, en doen we waar wenselijk aanbevelingen. Van (nood)aggregaten en de beste WiFi-systemen en repeaters tot op maat VoIP telefonie, vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?