Zonnepanelen plaatsen door van Maanen

Van Maanen Techniek Groep

Zonnepanelen plaatsen

Van Maanen Techniek Groep is je partner voor zonnepanelen plaatsen. Wij kiezen voor de beste zonnepanelen van het moment en nemen de installatie voor je uit handen. Dit voor zowel particulieren als bedrijven, van grote tot kleine projecten. Door onze ervaring met energie management systemen zorgen we tevens voor overzichtelijke data analyse. Ook verzorgen wij de keuring van de geïnstalleerde zonnepanelen.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Van Maanen voordelen zonnepanelen plaatsen

Profiteer van de zon

Voordelen zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen passen perfect in de huidige tijdsgeest. Ze zijn duurzaam en realiseren een flinke besparing ten opzichte van de hoge energieprijzen. Zonnepanelen plaatsen, thuis, of op je bedrijf? Door onze ervaring met energie management weten we jouw systemen perfect te koppelen. Zo zie je bijvoorbeeld met je smartphone hoeveel je bespaart en verbruikt hebt.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Zonnepanelen

Afstemmen op je behoefte

Zonnepanelen plaatsen

Bij Van Maanen Techniek Groep vinden we het belangrijk om het systeem voor zonnepanelen perfect af te stemmen op je behoefte. Hierbij kijken we naar je (verwachte) verbruik. Dat is relevant om niet onnodig onkosten te maken. De zonnepanelen leggen we op basis van de best mogelijke positie op je dak. Zonnepanelen plaatsen kan overigens zowel op platte als schuine daken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Zonnepaneel plaatsen

Altijd een zonnige oplossing

Zonnepaneel plaatsen en energie opslaan

Tot en met 2024 kun je de energie die je terug levert aan het net een-op-een verrekenen met de energie die je afneemt. Het is daarom belangrijk om het zonnesysteem goed af te stemmen op je energiebehoefte, zodat je de geplaatste zonnepanelen zo snel mogelijk terugverdient.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Zonnepanelen op maat plaatsen

Advies over subsidies & energieopslag

Zonnepanelen plaatsen op maat!

Wil je zonnepanelen laten plaatsen bij je thuis of je bedrijf? Kies voor full-service van Van Maanen Techniek Groep. We stemmen het systeem perfect af, koppelen data systemen en adviseren je over eventuele subsidies die voor jou van toepassing zijn. Ook voor een thuisaccu (optioneel) ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact op en koop de beste zonnepanelen btw-vrij!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?