Zorg domotica

Van Maanen Techniek Groep

Zorgdomotica

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we gespecialiseerd in zorgdomotica in de breedste zin van het woord. Kun je als zorginstelling bijvoorbeeld hulp gebruiken bij het inrichten en optimaliseren van systemen om personeel te ontzorgen? Of wil je ervoor zorgen dat je naasten langer thuis blijven wonen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Waarom zorgdomotica

Meer efficiëntie

Waarom zorgdomotica?

Zorgdomotica biedt tal van technische toepassingen waarmee het leven van ouderen en hulpbehoevenden een stuk vereenvoudigd kan worden. Door zorgautomatisering kunnen ouderen en hulpbehoevenden langer thuis wonen. Zorgautomatisering voor thuis heeft als belangrijkste doel om de zelfstandigheid van mensen te ondersteunen en hun veiligheid te waarborgen. Onder zorgautomatisering verstaan wij bijvoorbeeld beveiligingssystemen, noodsituatieknoppen en andere automatiseringssystemen. Met zorgautomatisering van Zorgdomotica kunnen ouderen en hulpbehoevenden dus langer in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Daarnaast kan de juiste zorgautomatisering hulpverleners helpen hun zorgtaken te vergemakkelijken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Zorrgtechniek van van maanen

Voor zorginstellingen en thuiszorg

Zorgtechniek van Van Maanen

Wij denken graag met je mee over het slimmer inrichten van systemen. Iedere situatie is anders en vereist een maatwerk aanpak. We nemen een adviseren en begeleidende rol aan, en voeren het vervolgens ook door. Zo heb je zelf nergens omkijken naar. Je kunt bij ons terecht voor zorgdomotica op de werkvloer, maar ook zeker voor thuiszorg. Het complete pakket.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Zorgdomotica voorbeelden

Innovatieve IT in de zorg

Zorgdomotica voorbeelden

Domotica en zorg op afstand zijn IT-toepassingen die het leven veraangenamen. Met bijvoorbeeld geavanceerde intercomsystemen kunnen mensen in hun eigen huis zorg op maat ontvangen zonder hun bed te verlaten. Deze intercoms stellen bewoners in staat om thuiszorgverleners binnen te laten en zelf oproepen te initiëren wanneer dat nodig is. Bovendien kan de integratie van valdetectie binnen het huis automatisch zorgverleners waarschuwen in geval van een val, waardoor onmiddellijke hulp kan worden geboden. Dankzij de juiste domotica kan er altijd direct actie worden ondernomen, bijvoorbeeld bij een val, wel zo veilig!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Kies voor zorgdomotica op maat

Automatisering binnen handbereik

Kies voor zorgdomotica op maat!

Wij staan klaar om waardevolle verbeteringen te bieden in kwaliteit van zorg voor ouderen en hulpbehoevenden. Zorgdomotica is een divers veld, en dankzij onze jarenlange ervaring in automatisering kunnen wij systemen op maat aanbieden. We streven naar persoonlijke zorgdomotica-oplossingen die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van ouderen en hulpbehoevenden. Samen zetten we de stap naar hoogwaardige zorgautomatisering op maat, met als doel hun welzijn en zelfstandigheid te bevorderen!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?