Van Maanen Techniek Groep

Brandmeldsystemen

Brandmeldsystemen worden op basis van strenge normen door ons ontworpen. Wij leggen onze brandmeldsystemen zelf aan en voorzien deze na aanleg van het nodige onderhoud. Bij woningen kunnen wij rookmelders koppelen aan ons domoticasysteem en hiermee diversen aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan deuren openen, ventilatie aanzetten of juist uit en meer.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Deskundig brandmeldsysteem

Het belang van brandpreventie

Deskundig brandmeldsysteem

Goede branddetectie kan van levensbelang zijn voor zowel personen als goederen. En iedere situatie en plek vereist een systeem op maat. Bij Van Maanen Techniek Groep kiezen we voor maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Brandmeldsystemen en ontruimingsinstallaties die aan de juiste normen voldoen (NEN2535 en NEN2575) en die jou de veiligheid bieden die je nodig hebt.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Brandmeldsystemen door Van Maanen Techniek Groep groep

Brandbeveiliging voor particulieren en bedrijven

Brandmeldsystemen door Van Maanen Techniek Groep

Wij kiezen voor brandmeldsystemen waar je op kunt rekenen. We starten met een inventarisatie van de te beveiligen gebouwen en bieden op basis daarvan een ontwerp. Na goedkeuring van de offerte starten we met deskundige montage van je brandmeldsysteem. Daarnaast onderhouden wij jouw brandmeldsysteem. Met een brandmeldsysteem van Van Maanen Techniek Groep zorg je voor een veilige omgeving.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Meldsystemen voor brand meldingen

Met herkenning van de bron

Meldsystemen voor brand

Onze meldsystemen richten we zo in dat we beginnende branden met camera’s direct kunnen ontdekken. Ze spelen een cruciale rol in brandmeldsystemen, waarbij ze snel en nauwkeurig rook- of branddeeltjes detecteren, zelfs in veeleisende omgevingen zoals afvalverwerking. Daarnaast behoren aspiratiesystemen voor liftschaften ook tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Brandmeldsysteem op maat gemaakt

Effectieve brandpreventie

Brandmeldsysteem op maat!

Van Maanen Techniek Groep is professional op het gebied van de best mogelijke brandbeveiliging. Voor bedrijven en particulieren die goed beschermd willen zijn. Wij stemmen de brandmeldsystemen op maat af. Hierbij hechten we veel waarde aan NEN-normen en het afdekken van risico’s. Daarom zijn we ook je partner voor frequente controles. Een goed brandmeldsysteem, nu en in de toekomst!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?