Kantoordomotica

Van Maanen Techniek Groep

Domotica voor kantoor

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we specialist in het samenstellen en realiseren van domoticasystemen voor kantoor en bedrijfspanden. Van geautomatiseerde beveiliging en verwarming tot het aanpassen van de lichtsterkte op basis van daglicht, we gaan voor maatwerk domotica voor kantoor. Uiteraard bieden we je inzichten en verzorgen we de realisatie tot in de puntjes. Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Waarom domotica systeem kantoor

Tijd en frustraties besparen

Waarom domotica systeem voor kantoor?

Domotica voor kantoor is een goede keuze als je als bedrijf innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. Door diverse facetten van de werkplek te automatiseren heb je er geen omkijken meer naar. Niemand hoeft immers nog tijd te investeren in het aan- en uitzetten van apparaten en systemen, en het kan ook niet vergeten worden. Altijd het juiste werkklimaat!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

kantoorautomatisering van Maanen

Maatwerk domotica voor kantoor

Kantoorautomatisering Van Maanen Techniek Groep

Domotica voor kantoor kan zowel klein als groots aangepakt worden, maar net wat bij het bedrijf past. De meest praktische zaken komen uiteraard voorop, zoals het automatiseren van verlichting, het klimaat in verschillende ruimtes en zonwering. We kunnen zelfs de muziek per ruimte afstellen en je van dienst zijn op het gebied van beveiliging. Het automatisch aanzetten van verlichting bij alarm, het instellen van de intercom, overzicht over het hele gebouw. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Systemen voor kantoor

Ontdek de kracht van automatisering

Domotica systemen voor kantoor

We komen graag bij je langs voor het inventariseren van je wensen. We geven je daarnaast graag tips en advies. Domotica systemen voor kantoor waar je mogelijk zelf nog niet aan had gedacht. Door ervaring in tal van branches weten wij wat wel en niet werkt. Nadat we het plan voor kantoorautomatisering vast hebben staan, nemen we ook de realisatie uit handen.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Domotica merken kantoor

Smart office op maat

Domotica merken kantoor

Bij Van Maanen Techniek Groep hebben we professionaliteit hoog in het vaandel staan. Dat gaat niet alleen om service, maar zeker ook om kwalitatieve systemen. We zetten in op topmerken als Crestron, Hager, Control 4, Gira, Triad, Gallo Acoustics, Garvan en Nico domotica. Busch Jaeger zetten we in om bestaande installaties via bluetooth te koppelen. Wij werken volgens het Dali en KNX protocol.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?