Domotica door van Maanen Exclusief

Van Maanen Techniek Groep

Domotica

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we al jaren gespecialiseerd in domotica in de breedte zin van het woord. Van automatisering advies tot implementatie. Zo heeft u in één oogopslag controle over uw woning of bedrijfspand. We volgen de laatste innovaties tot op de voet. Zo geniet je met domotica altijd van het meest slimme huis of kantoor, die gemakkelijk te bedienen is. We bieden ook domotica voor zorginstellingen. Neem contact met ons op voor kwalitatieve domotica op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×

De mogelijkheden

Domotica

Domotica voor zorg

Zorgdomotica

Gespecialiseerd in zorgdomotica, wij helpen bij het inrichten en optimaliseren van interne systemen.

De mogelijkheden van domotica thuis

Domotica voor thuis

Van innovatieve inbraakbeveiliging tot slimme verlichting en complete automatisering van je systemen.

De mogelijkheden van domotica kantoor

Domotica voor kantoor

Van geautomatiseerde beveiliging en verwarming tot het aanpassen van de lichtsterkte op basis van daglicht.

Waarom heb je een domotica systeem nodig

Het gemak van automatisering

Waarom een domotica systeem?

Met domotica worden systemen geoptimaliseerd. De invulling daarvan kan voor iedereen anders zijn. Zo wil de een graag de beveiliging, AV of klimaat vanaf de smartphone regelen, terwijl de ander juist alles volledig automatisch en handsfree wil afstemmen. Wat je wensen ook zijn, met domotica versimpel je het leven op de manier die je aanspreekt. En wij denken graag met je mee!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Domotica door vanmaanen techniek groep

Particulieren, bedrijven en zorginstellingen

Domotica door Van Maanen Techniek Groep

Domotica in huis is prettig, omdat je tal van systemen kunt automatiseren. En dat geldt natuurlijk tevens voor kantoren. Ook voor domotica in de zorg staan we voor je klaar. Weet je zelf al wat je wilt, of kun je wel wat innovatieve inzichten gebruiken? We brengen eerst de opties in kaart, waarbij we je ook adviseren. Daarna gaan we over tot de realisatie van je smart home of office.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Ellie. Elegant touch panel for the intelligent home

Showroom Van Maanen Techniek Groepgroep

De hoogste maatstaven

Kwalitatieve domotica merken

We analyseren energie statistieken om op basis daarvan domotica aanbevelingen te doen. Duurzaam en efficiënt! We houden ons aan het Dali protocol en het KNX protocol (hoge standaarden), waardoor je de hoogste maatstaven van ons mag verwachten. Met merken als Nico (domotica), Gira, Control4, Crestron, Hager, Triad, Gallo Acoustics en Garvan zit je zeker goed. En met het merk Busch Jaeger kunnen we bestaande installaties koppelen via bluetooth.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Domotica systemen inregelen

Innovaties op maat

Domotica systemen inrichten

Waar denk je aan bij het woord domotica? Van slimme verlichting en verwarming, tot beveiliging middels automatische alarmsystemen, de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen alles slim schakelen op energiebehoefte en opwekking, wat steeds belangrijker wordt in verband met energiebeheersing. En comfort natuurlijk! We kunnen het zelfs zo regelen dat je bad op een bepaald tijdstip gevuld is!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Kies voor domotica op maat door van Maanen

Smart thinking & living

Kies voor domotica op maat!

Bij Van Maanen Techniek Groep staan we voor je klaar als partner voor het opstellen van een maatwerk domotica plan. Voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen. Dat blijft niet bij advies, want we zorgen er tevens voor dat alle systemen tot in de puntjes ingericht worden. Daarnaast regelen we het onderhoud en voeren we nieuwe innovaties door. Neem contact op voor domotica op maat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?