Cyber security door van Maanen

Van Maanen Techniek Groep

Cyber security

Van Maanen Techniek Groep is gespecialiseerd in cyber security van het hoogste niveau. We kijken naar de wensen en behoeften van je privé of bedrijfsnetwerk en stellen oplossingen op maat voor. Van VPN tot antivirussoftware, weer je tegen hackers en houd je private information ook écht privé met onze oplossingen voor cyber security. We bieden je graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×

Voor thuis en op het werk

Het belang van cyber security

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen hoe vervelend het is als je gegevens gestolen worden. Dat kan gaan om foto’s van dierbaren, maar net zo goed wachtwoorden, of op bedrijfsniveau gegevens van klanten. Je doet er goed aan om je internetbeveiliging tot in de puntjes in orde te maken. Voor bedrijven is dat zelfs verplicht. Besteed het uit aan een specialist om zeker te weten dat je goed zit.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Hoog niveau cyber security

Hoog niveau cyber security

Internetbeveiliging

Bij Van Maanen Techniek Groep nemen we je systemen onder de loep. Iedere ingang waar een hacker kans kan zien, timmeren wij waterdicht af. Van de router tot printers en andere slimme systemen, we gaan voor een veilige digitale omgeving. Kies voor veilige WiFi-verbindingen en laat een krachtige firewall installeren. Deze bewaakt in- en uitgaand verkeer.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

VPN beveiliging

Versleutelde verbinding

VPN-beveiliging als extra beschermlaag

Met een versleutelde verbinding zorg je ervoor dat je apparaat niet te traceren is. Daardoor is het voor hackers een stuk lastiger om in te breken. We realiseren dit door middel van een VPN-verbinding. VPN staat voor Virtual Private Network en wil zeggen dat je IP-adres en locatie veranderd worden. Zo kun je anoniem en veilig internetten.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

wifi security

Altijd optimale beveiliging

Kies voor cyber security op maat!

Professionele hackers komen steeds met nieuwe technieken aanzetten, maar bij Van Maanen Techniek Groep doen we dat ook! We zetten in op de meest innovatieve beveiligingssystemen op de markt en combineren meerdere methoden om je bedrijf of woning van de beste internetbeveiliging te voorzien. Neem contact op bij vragen of een offerte voor cyber security op maat!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?