Van Maanen beveiliging

Van Maanen Techniek Groep

Inbraaksysteem

Bij Van Maanen Beveiliging zijn gespecialiseerd in high-end inbraaksystemen voor particulieren en bedrijven. Daarbij houden wij rekening met het ultieme gebruiksgemak. Geef inbrekers geen kans en neem contact met ons op. Wij zorgen voor een inbraaksysteem op maat, dat direct in verbinding staat met de meldkamer.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Maatwerk inbraaksysteem

Geen kans voor inbrekers!

Inbraaksystemen op maat

Dagelijks vinden er zo’n 100 inbraken plaats. Waardevolle spullen worden gestolen, en er komt vaak ook nog heel wat rommel en ellende bij kijken. Met onze inbraaksystemen wordt een inbreker al gedetecteerd voordat diegene binnen is. Als de sensoren van het inbraaksysteem ongewenste bezoekers detecteren dan wordt er direct een melding naar een beveiliger of de politie gestuurd.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Inbraaksysteem door Van Maanen Techniek Groep

Voor particulieren en bedrijven

Inbraaksysteem door Van Maanen Techniek Groep

We komen graag bij je langs om een geavanceerd inbraaksysteem te installeren. We kijken naar zowel de organisatorische als de bouwkundige aspecten van je woning of bedrijfspand, en analyseren waar eventuele zwakke punten liggen. Vervolgens ontwerpen we een systeem dat perfect aansluit bij jouw behoeften en de eisen van je verzekeraar. Na het ontwerp gaan we over tot de installatie van het systeem. Als er onverhoopt storingen optreden, staan we direct paraat om deze te verhelpen. We nemen zowel jouw wensen als de vereisten van je verzekeraar serieus en stemmen alles zorgvuldig af om tot het juiste plan te komen.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Geavanceerde anti inbraaksystemen

Beveiligingsplan op maat

Geavanceerde anti-inbraaksystemen

Bij ons beveiligingssysteem gaan we verder dan alleen het registreren van meldingen. Zodra er een melding binnenkomt, kijkt onze centralist direct live mee om de situatie te beoordelen. Als extra service bieden we de mogelijkheid om jou direct te waarschuwen via een pop-up melding in geval van onraad, indien dit naar jouw wens is afgestemd. We maken gebruik van diverse geavanceerde systemen om de veiligheid van jouw woning of bedrijf te waarborgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van kluizen, mistmachines en meer, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

inbraaksysteem op maat gemaakt

Bescherming en comfort

Ga voor een inbraaksysteem op maat!

Wij begrijpen dat jouw inbraaksysteem een cruciaal onderdeel is van jouw algehele gemoedsrust en gebruiksgemak. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw inbraaksysteem in overleg te koppelen aan jouw domoticasysteem, waardoor je aanzienlijk meer gebruikersgemak kunt ervaren. Denk aan deuren die automatisch op slot gaan van de slaapkamer, bewegingsmelder voor verlichting, verwarming verlagen bij inschakelen van het inbraaksysteem en meer. Kies ook voor maximale bescherming met een maatwerk inbraaksysteem van Van Maanen Beveiliging.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?