Noodverlichting maatwerk

Van Maanen Techniek Groep

Noodverlichting

Van Maanen Techniek Groep is full-service aanbieder van beveiligingssystemen, waaronder het aanbrengen van noodverlichting in de breedste zin van het woord. Een welkome aanvulling op brandmeldsystemen, maar ook voor andere situaties waarin noodverlichting wenselijk is. We nemen zowel een adviserende als uitvoerende rol aan. Neem contact op voor noodverlichting op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Slimme noodverlichting op maat

Essentieel en levensreddend

Slimme noodverlichting

Onze slimme noodverlichting gaat verder dan alleen het bieden van verlichting in noodsituaties. Wij hebben noodverlichting armaturen die op een communicatie bus aangesloten kunnen worden zodat het altijd direct duidelijk is wanneer er een defect is opgetreden of de batterijen leeg zijn.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Noodverlichting voor iedereen

Voor particulieren, grote en kleine bedrijven

Noodverlichting

Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij als geen ander wat van cruciaal belang is op het gebied van noodverlichting. Onze expertise stelt ons in staat om noodverlichtingssystemen te ontwerpen en implementeren die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en betrouwbaarheid. We maken een plan op maat dat perfect past bij jouw woning of bedrijf.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Vluchtroute verlichting

Wetgeving en NEN-normen

Vluchtroute verlichting installeren

Noodverlichting is erg belangrijk in geval van nood. Bovendien is vluchtroute verlichting verplicht voor bepaalde bedrijven. Door het op de juiste manier te laten installeren (en controleren) voldoe je aan de eisen vanuit de wet. Zo ben jij zeker van een goed plan in een noodsituatie.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Noodverlichting op maat gemaakt

Inrichting, uitvoering en controle

Noodverlichting op maat!

Bij Van Maanen Techniek Groep zorgen we ervoor dat de vluchtroute op een slimme en professionele manier wordt opgezet. Wij denken met je mee, geven je advies en zorgen voor noodverlichting volgens NEN 3011 en de zichtbaarheidseisen zoals beschreven in de NEN-EN 1838. Ook periodieke controle behoort tot onze services. Contacteer ons voor een noodverlichting plan op maat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?