domotica voor thuis van Maanen

Van Maanen Techniek Groep

Domotica voor thuis

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we gespecialiseerd in domotica systemen voor thuis. Van innovatieve inbraakbeveiliging tot slimme verlichting en complete automatisering van je systemen, wij kiezen voor maatwerk. Neem contact met ons op als domotica voor thuis je aanspreekt en ontdek alle mogelijkheden van automatisering van je systemen.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Waarom thuisdomotica

Kiezen voor gemak

Waarom domotica systeem voor thuis?

Domotica voor thuis is een persoonlijke keuze. Het zijn innovatieve ICT-technieken voor het versimpelen van systemen waarmee jij je leven gemakkelijker maakt. Vanaf nu laat je alle systemen optimaal met elkaar samenwerken, van de rolluiken tot de verwarming, verlichting en nog veel meer. Ga voor een smart home en ontdek zelf hoe tijdsefficiƫnt en gemakkelijk het werkt!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Huisautomatisering

Maatwerk domotica voor thuis

Huisautomatisering door Van Maanen Techniek Groep

Domotica voor thuis kan zo groot aangepakt worden als je wilt. Waar de een slechts enkele systemen wil automatiseren, kiest de ander voor de full package. Wij gaan altijd voor huisautomatisering op maat. We inventariseren je wensen en vullen die aan met onze suggesties. Ook zorgen we voor de realisatie. Zo gaan we voor domotica voor thuis die perfect je past.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Waarom een domotica systeem

Ervaar de kracht van innovatie

Domotica systemen voor thuis

Er is zoveel mogelijk op het gebied van huisautomatisering. Met domotica koppelen we alle technieken op de juiste manier aan elkaar, zodat jij optimaal profiteert. De warmtepomp aansturen op afstand? Het bad elke avond om 19.00 uur laten vollopen met water van 37 graden of de elektrische rolluiken om een bepaald tijdstip openen? Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Domotica merken voor thuis

Altijd het beste systeem

Domotica merken voor thuis

Bij Van Maanen Techniek Groep bieden we tal van topmerken, zoals Nico, Gira, Crestron, Hager, Control4, Triad, Garvan en Gallo Acoustics. Ook Busch Jaeger is toonaangevend, omdat het aan te passen is om bluetooth en bestaande installaties gekoppeld kunnen worden. Wij stemmen altijd af welke merken en systemen het beste bij je wensen passen en werken via het KNX en Dali protocol.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Domotica

Huisautomatisering op niveau

Kies voor domotica voor thuis!

Bij Van Maanen Techniek Groep zijn we graag je partner voor het plannen en realiseren van domotica voor thuis. Wij zorgen dat er een wereld voor je open gaat! Huisautomatisering van het hoogste niveau waarvan je dag in dag uit het gemak ervaart. Spreekt dit je aan en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem contact met ons op voor je smart home op maat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?