Panicroom saferoom

Van Maanen Techniek Groep

Saferoom/ panicroom

Bij Van Maanen Techniek Groep ben je aan het juiste adres voor de professionele installatie van een safe/ panic room. Onze beveiligingsexperts zijn gespecialiseerd in het bouwen van safe rooms bij je thuis, op het bedrijf of op een andere locatie. Zo heb je altijd een plek waar je spullen extra veilig opslaat, of waar je jezelf kunt terugtrekken in geval van nood. Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Safe room of panic room

Veiligheid gegarandeerd

Waarom een safe room of panic room?

Een safe room die je kunt gebruiken als kluis voor waardevolle spullen? Of een panic room als extra veilige ruimte om jezelf terug te trekken als er gevaar dreigt? Het komt vaker van pas dan je misschien denkt. Als inbrekers het op je hebben gemunt dan is er altijd een uitvalsbasis voor waardevolle papieren en jezelf. Ondertussen wacht je op hulp van de politie.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Safe panic rooms

Voor woningen, kantoren en elders

Safe/panic rooms

We komen graag bij je langs om de situatie en mogelijkheden in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we je adviseren over een goede locatie voor de safe room of panic room. Daarbij kijken we ook naar extra opties voor objectbeveiliging. Denk aan speciale schilderijen, waardevolle sieraden, belangrijke papieren en alles wat tot in de puntjes beschermd moet worden.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Innovatieve safe en panic rooms

Optimaal voorbereid en beveiligd

Innovatieve safe en panic rooms

Een safe room of panic room is wat dat betreft nooit een overbodige luxe. Zo kun je in de eerste plaats je spullen goed beveiligen en in de tweede plaats een terugtrekbasis hebben voor het geval het misschien ooit nodig zal zijn. Je weert je tegen overvallers die het op jou of je spullen voorzien hebben. Verwacht van ons high-end beveiliging met de beste technologie├źn.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

safe-rooms op maat

Maatwerk advies en realisatie

Panic en safe rooms op maat!

Of het nu gaat om persoonsbeveiliging of het opbergen van waardevolle items, bij Van Maanen Techniek Groep ben je aan het juiste adres. Ook op andere gebieden van high-end beveiliging middels domotica helpen we je graag. Door jarenlange ervaring weten we wat ons te doen staat. Neem contact met ons op voor de realisatie van de best beveiligde panic room of safe room.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?