Van Maanen Techniek Groep groep onze locatie

Van Maanen Techniek Groep

Ons bedrijf

Als full-service dienstverlener zorgen we voor innovatieve oplossingen op het gebied van domotica, beveiliging, ICT en groene energie. We staan klaar voor particulieren en ondernemingen die de vertaalslag naar automatisering willen maken. Neem contact met ons op voor een maatwerk projectplan en realisatie.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Specialist in domotica en beveiliging

Gecertificeerd waarborginstallateur

Specialist in domotica en beveiliging

Bij Van Maanen Groep hebben we door de jaren al meerdere prijzen gewonnen voor onze projecten op het gebied van domotica en beveiliging. Door slimme systemen te implementeren en te koppelen bespaar je als particulier of bedrijf zowel tijd als geld. Van slimme klimaatsystemen tot high-end beveiliging, als gecertificeerd installateur staan we voor je klaar als het aankomt op automatisering!

Wijnand Van Maanen | Eigenaar

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Controle gemak en veiligheid

Effectiviteit met Van Maanen Techniek Groep

Controle, gemak & veiligheid voorop!

Onze focus is het verzorgen van gemak, veiligheid en controle in je huis, instelling of bedrijf. Garanderen dat alles binnen handbereik is met één druk op de knop. Of volledig automatisch, net wat bij je past. We richten je ICT-systemen tot in de puntjes in. Ook voor service en onderhoud staan we voor je klaar, indien gewenst 24/7, zodat je nergens omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Werkwijze van Van Maanen Techniek Groep

Persoonlijke aanpak

Werkwijze van Van Maanen Techniek Groep

Bij Van Maanen Groep kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak, want alleen zo stemmen we oplossingen op het gebied van domotica, groene energie, ICT en beveiliging perfect op je af. Na een inventarisatie van je vraagstuk stellen we je een plan van aanpak voor. Na akkoord gaan we aan de slag met de projectrealisatie. We helpen je daarna op weg met duidelijke gebruikersinstructies.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Van maanen groep voor alle automatisering

Kies voor maatwerk oplossingen!

Van Maanen Groep voor automatisering

Hoe ingewikkeld je vraagstuk in eerste instantie misschien lijkt te zijn, bij Van Maanen Groep gaan we geen uitdaging uit de weg. Op het gebied van domotica zijn voor ons de mogelijkheden eindeloos. We denken graag met je mee en verrassen je met oplossingen waar je zelf misschien niet eens aan had gedacht. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan horen we het graag!

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?