Van Maanen Techniek Groep verlichting

Van Maanen Techniek Groep

Verlichting

Met de juiste verlichting kunt u een ruimte echt laten spreken. Transformeer een ruimte door deze groter of juist kleiner aan te laten voelen en roep de juiste emoties en sfeer op. Om voor u het optimale resultaat te behalen werken we met alle grote merken.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
Sfeervol wonen en werken

Van Maanen Techniek Groep

Sfeervol wonen en werken

Verlichting is een belangrijke sfeermaker. Het heeft een enorme invloed op hoe we een bepaalde ruimte beleven en welke emoties dat bij ons oproept. Zo wil men in een woonkamer een hele andere setting creëren dan bijvoorbeeld in een keuken of werkkamer. Maar ook buiten is de juiste verlichting belangrijk. Samen met lichtadviseurs en leveranciers, zetten we onze kennis en ervaring in om een passend lichtadvies te geven. Dit advies werken we uit in een persoonlijk lichtplan, dat geheel is afgestemd op uw wensen. Aangezien elke ruimte uniek is, zorgt maatwerk voor het allerbeste resultaat. Uw wensen staan hierbij voorop.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

verlichting

Van Maanen Techniek Groep

Domotica

We hebben veel ervaring met domotica. Daarmee kunt u alles vanaf één centrale plek regelen. Schakel bijvoorbeeld alle lampen tegelijk uit als u het huis verlaat, of creëer met één druk op de knop de perfecte setting om een film in te kijken. Verlichting, audio, en beeld gaan hier hand in hand.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Waarom luxe verlichting

Van Maanen Techniek Groep

Waarom luxe verlichting?

Licht doet veel met een ruimte, zowel in een woning als een bedrijfspand. Het kan de ruimte laten spreken, sfeervol maken, of juist concentratieverhogend werken. We creëren een natuurlijke omgeving waarin u zich prettig voelt, zowel zakelijk als privé.

Sfeervol wonen
Goede verlichting is een belangrijk onderdeel van uw interieur. Licht heeft invloed op de sfeer, de kleur en de perceptie van de ruimte. Het kan een ruimte bijvoorbeeld warm doen aanvoelen, maar ook groter of juist kleiner.

Productief werken
Van voldoende licht wordt u vrolijker en productiever. Het is daarom cruciaal om een goed verlichte werkruimte te hebben.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?