Vanmaanen-techniek-nen-3140-inspecties

Van Maanen Techniek Groep

Nen 3140

Het periodiek controleren van uw elektrische (vaste) installatie voorkomt onnodige bedrijfsrisico’s. Een onafhankelijke inspectie naar de installatie is daarom ook van groot belang. Om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen kunt u een inspectie laten uitvoeren volgens de NEN 3140 voorschriften.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
scope10

Van Maanen Techniek Groep

Nen 3140

Naast deze keuring kunt u ook kiezen voor een SCIOS Scope 10 inspectie. Deze inspectie is gebaseerd op de NEN 3140 en neemt ook de brandveiligheid mee.

Na een inspectie krijgt u van ons een onafhankelijk en deskundig rapport met een aantal zaken:

  • bevindingen over de installatie
  • meetresultaten
  • geconstateerde tekortkomingen
  • mogelijke oorzaken van tekortkomingen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden op het gebied van NEN 3140 en andere NEN inspecties.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Van Maanen Techniek Groep Nen gereedschapskeuring

Van Maanen Techniek Groep

Nen gereedschapskeuring

Bent u als werkgever op zoek naar een veilige bedrijfsvoering en wilt u voldoen aan de wet- en regelgeving? Zorg ervoor dat uw elektrische objecten voldoen aan de NEN 3140 norm door gebruik te maken van onze professionele keuringservice. Onze experts bij Van Maanen Techniek Groep inspecteren en keuren graag uw 230V en/of 380V handgereedschappen, verlengsnoeren, haspels en zelfs vast aangesloten machines. Tijdens de inspectie meten we onder andere de isolatieweerstand, weerstand van de beschermingsleiding (aarde), reële lekstromen en vervangende lekstromen. Daarnaast voeren we ook een visuele controle uit om ervoor te zorgen dat het apparaat in goede staat verkeert. Na elke inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport met alle meetgegevens, bevindingen en aanbevelingen voor uw elektrotechnische installatie. Daarnaast krijgt u ook een gedetailleerd rapport voor uw handgereedschap met identificatie-aanduiding en sticker, die u kunt tonen aan controlerende instanties indien nodig.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?