Het belang van goede bekabeling

Van Maanen Techniek Groep

Data infrastructuur

Van Maanen Techniek Groep is gespecialiseerd in het realiseren van de juiste data infrastructuur voor jouw onderneming. En dat komt goed van pas, want dit in combinatie met onze domotica systemen zorgt voor groot gemak. Spreekt automatisering en data infrastructuur je aan? Kies dan voor onze expertise en neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
wifi netwerk aanleggen

Slimme systemen zonder zorgen

Het belang van data infrastructuur

De infrastructuur van data is de basis voor goed werkende systemen die ook beveiligd zijn. Het biedt tevens basis voor analyses. Want wanneer je data op de juiste manier kunt uitlezen, dan kunnen er ook verbeterslagen gemaakt worden. Daarvoor moet data op de juiste manier geïnterpreteerd worden. Middels slimme statistieken helpen we je ook daar een handje bij.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

serverkast

Nooit de weg kwijt

Data infrastructuur

Data infrastructuur is wat dat betreft een breed begrip waar veel onder kan vallen. Bij Van Maanen Techniek Groep gaan we daarom voor maatwerk. We spreken eerst je wensen en behoeften met je door en geven je op basis daarvan aanbevelingen. Wij komen met slimme oplossingen waar je misschien zelf niet eens aan dacht. We standaardiseren en centraliseren de data infrastructuur.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

meterkast netwerkbeheer

Opslaan van data

IT-infrastructuur met data

Vaak kijken we naar de huidige IT-onderdelen binnen je bedrijf. Hoe is data nu gestructureerd en hoe kunnen we dat verbeteren? Maar we kijken ook naar hoe we nieuwe systemen slim kunnen implementeren binnen de huidige data infrastructuur. Van controles tot verbeteringen, met een goede data infrastructuur ga je voor meer effici├źntie.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

netwerk rack opstelling

Van ontwerp naar realisatie

Bekabeling aanleggen op maat!

Een future proof data infrastructure, dat is wat je van Van Maanen Techniek Groep mag verwachten. Van ontwerp tot realisatie, door jarenlange ervaring weten wij wat wel en niet werkt. We houden rekening met de huidige netwerkomgeving en -belasting en de wensen van je onderneming. Daarbij leggen we ook de juiste kabels aan. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact op.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?