meterkast

Van Maanen Techniek Groep

Bekabeling aanleggen

Van Maanen Techniek Groep is gespecialiseerd in het aanleggen van de juiste bekabeling voor tal van systemen. Bijvoorbeeld voor het onderling verbinden van computers en printers, en tevens voor internet, televisie, beveiligingssystemen en nog veel meer. Ook voor inspectie en periodieke controles ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor bekabeling projecten.

Offerte aanvragen Adviesgesprek
×
stekkers

Werkende systemen zonder zorgen

Belang van goede bekabeling

Van zonnepanelen tot computers en beveiligingssystemen, bekabeling is gewenst bij tal van installaties. Wanneer iets niet goed aangesloten is dan kun je nog zo’n mooi systeem hebben, maar dan werkt het niet. Daarom hebben we bij Van Maanen Techniek Groep experts in huis op het gebied van bekabeling aanleggen. Zo ga je voor een systeem dat werkt én blijft werken.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

dak bewapening

De rode draad van je project

Bekabelen door Van Maanen Techniek Groep

Bij Van Maanen maken we op basis van je domotica-, beveiliging- of energieproject een overzichtelijke tekening van de kabels die gelegd moeten worden. Wij kiezen voor kwalitatieve bekabeling, want dat is beter dan dat je achteraf aanpassingen moet doen. Tevens werken we de kabels netjes weg. Je kiest bij ons voor veilig bekabelen volgens normen en wetgeving.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Bekabeling voor zonnenpanelen internet en meer

Voor particulieren en bedrijven

Bekabeling zonnepanelen, internet & meer

We zijn gespecialiseerd in domotica. En wanneer het gaat om automatisering, dan is het uiterst belangrijk dat systemen werken. Dit bijvoorbeeld door een goede WiFi-aansluiting. Je wilt immers niet je zonnepanelen of beveiligingssystemen automatiseren en er later achter komen dat het al die tijd niet presteerde. Nee, wij gaan voor kwaliteit, en bieden tevens service en periodiek onderhoud.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

op maat bekabelen

Ook onderhoud & inspecties

Bekabeling aanleggen op maat!

Bij Van Maanen Techniek Groep houden we rekening met je wensen en de mogelijkheden van jouw project. We adviseren over het netjes wegwerken van kabels, hanteren een juiste volgorde bij het plaatsen en gaan voor uitstekende koppelingen tussen systemen. Ook zijn we je partner voor inspecties van bekabeling en bedrading. Neem contact op voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen of een vrijblijvend adviesgesprek?